Uitvoerder van het kunsten- en cultureel-erfgoedbeleid van de Vlaamse Regering

Nieuws

Vacature dossierbehandelaar cultureel erfgoed

01.09.2014

Als dossierbehandelaar sta je in voor het analyseren, verwerken en opvolgen van aanvragen in verband met erkenningen en subsidies.

Als dossierbehandelaar sta je in voor het analyseren, verwerken en opvolgen van aanvragen in verband met erkenningen en subsidies. Het gaat om het behandelen van zowel de zakelijke, beheersmatige en inhoudelijke aspecten. Als dossierbehandelaar formuleer je, op basis van het advies van de beoordelingscommissie, een voorstel van beslissing aan de minister. Je volgt de uitvoering van de beslissing op, je evalueert en gaat ter plaatse bij de organisaties. 

Als dossierbehandelaar ga je vanuit je praktische ervaring inhoudelijk bijdragen tot het cultureel-erfgoedbeleid. Je bouwt verder je theoretische en praktische deskundigheid op teneinde de toepassingen over cultureel-erfgoedthema’s te initiëren, te stimuleren of te bewaken. 

Op vlak van communicatie ben je aanspreekpunt voor de afdeling en draag je bij tot het formuleren van heldere teksten voor de website en publicaties. In overleg met de communicatieverantwoordelijke van Kunsten en Erfgoed communiceer je zowel over eigen dossiers als deze van collega's.

U kan solliciteren tot en met 21 september via Jobpunt.


Contact

Marina Laureys, afdelingshoofd Erfgoed
Arenbergstraat 9, 1000 Brussel - tel. 02 553 68 39 - Marina.laureys@cjsm.vlaanderen.be


Meer info

Alle informatie over het aanbod, de voorwaarden en de kandidaatstelling vindt u eveneens op Jobpunt.