Uitvoerder van het kunsten-en cultureel-erfgoedbeleid van de Vlaamse Regering

News

Projectsubsidies cultureel erfgoed: vanaf nu online aanvragen

13.09.2018
Projectsubsidies cultureel erfgoed: vanaf nu online aanvragen
Projectsubsidies cultureel erfgoed: vanaf nu online aanvragenProjectsubsidies cultureel erfgoed: vanaf nu online aanvragen

De module om aanvragen voor projectsubsidies cultureel erfgoed in te dienen via KIOSK staat online. Wie al van start ging met het opmaken van een dossier op basis van de vragenlijsten, kan dit vanaf vandaag overzetten naar KIOSK.

Welke projectsubsidies kan je aanvragen?

Deadline 1 oktober:

Deadline 15 oktober:

Enkele aandachtspunten

  • besteed voldoende aandacht aan de registratie: de gegevens bij die registratie zijn erg belangrijk voor een goed verloop van de aanvraag
  • alle communicatie over de aanvraag verloopt digitaal, met uitzondering van het toezenden van de activeringscode die wordt verzonden naar de inrichtende macht. Alle meldingen die vanuit KIOSK per e-mail verstuurd worden zijn gericht aan de persoon die zich registreert als hoofdgebruiker voor een organisatie.
  • organisaties die deel uitmaken van een grotere structuur registreren zich als ‘organisatie met inrichtende macht’. Dit zorgt ervoor dat een stedelijk museum zich kan registreren als museum (en niet als de stad) en een eigen hoofdgebruiker kan opgeven. Meer informatie hierover is te vinden de algemene FAQ bij KIOSK.