Uitvoerder van het kunsten-en cultureel-erfgoedbeleid van de Vlaamse Regering

Online aanvragen

U kunt via de webapplicatie KIOSK online subsidies aanvragen binnen het Kunstendecreet en het Cultureelerfgoeddecreet van 24 februari 2017.

KIOSK vraagt om enkele verplichte bijlagen op te laden.

Meer info over het gebruik van de webapplicatie KIOSK (handleiding, veelgestelde vragen, ...).


Cultureel Erfgoed

Wie na het lezen van de veelgestelde vragen en de handleiding nog vragen heeft over KIOSK of over de erfgoedronde 2019-2023 kan contact opnemen met het Departement CJM:

  • mailen vanuit de KIOSK-applicatie via de knop ‘contacteer ons’. Vermeld daarbij het dossier-ID en de naam van de persoon of organisatie die u vertegenwoordigt in de onderwerpsregel
  • rechtstreeks contact opnemen met uw dossierbehandelaar (telefonisch of per e-mail). Indien deze niet bereikbaar is kunt u ons ook contacteren op het algemene e-mailadres (cultureelerfgoed@vlaanderen.be) of telefoonnummer (02 553 68 68).

Let op: ondersteuning (telefonisch of per mail) is enkel beschikbaar tijdens de kantooruren (9u-17u). We raden organisaties daarom aan om niet tot het allerlaatste moment te wachten voor het indienen van hun aanvraag.


Kunsten

 

Als bij het opstellen van uw subsidieaanvraag niet alles duidelijk is, dan kan u contact opnemen met het Departement CJM door te mailen vanuit de KIOSK-applicatie via de knop ‘contacteer ons’. Vermeld daarbij het dossier-ID en de naam van de persoon of organisatie die u vertegenwoordigt in de onderwerpsregel.

 

Aanvullend: schrijf je via Kunstenpunt in op de infosessies en workshops over het Kunstendecreet en lees praktische informatie in een online praktijkgids. Hebt u nog meer informatie nodig om uw aanvraag te situeren binnen de mogelijkheden van het Kunstendecreet, dan kunt u bij Kunstenpunt ook terecht via e-mail en telefoon. Let op: maatwerk zoals aanvraagdossiers nalezen, begrotingen maken, contracten of statuten opstellen, behoren niet tot de opdracht van het steunpunt.